Iklan Jawatan Kosong Sektor Swasta Kelantan / Job VacancyHebahan kepada warga Kelantan bahawa terdapat beberapa jawatan kosong telah dibuka. Untuk pengetahuan umum, beberapa jawatan kosong yang dibuka ialah dalam bidang pentadbiran dan perniagaan.

Antara jawatan kosong terkini yang diiklankan ialah :

Pegawai kewangan

Majikan - Umbak Baru Sdn Bhd
Industri majikan - Pembuatan
Gaji - RM 2,300/Sebulan
Jawatan - Tetap
Tarikh tutup permohonan - 2 Februari 2020

Syarat dan kelayakan
Pemohon haruslah berumur 18 tahun dan keatas dan merupakan warganegara Malaysia. Selain itu, pemohon perlu memiliki ijazah yang mempunyai latar belakang akaun seperti ijazah account & financial management & economics, accounting & management control, accounting & bussiness dan computerised accountancy .Tambahan pula, syarat tambahan yang majikan inginkan ialah pemohon haruslah mempunyai minima 4 tahun pengalaman bekerja .


Pegawai pemasaran

Majikan - Median Rich Legacy
Industri majikan - Kesihatan manusia dan sosial
Gaji - RM 1,800/Sebulan
Jawatan - Tetap
Tarikh tutup permohonan - 15 Mac 2020

Syarat dan kelayakan
Syarat kelayakan yang dikehendaki oleh majikan ialah agak longgar iaitu pemohon hanya perlu memiliki latar belakang pendidikan minimum SPM sahaja. Selain itu, majikan mengiginkan pekerja yang mampu bekerja di luar pejabat untuk bertemu pelanggan, seorang yang bijak merancang, mudah untuk bekerjasama, memiliki sifat hormat dan mampu membuat kerja pengiklanan.

Langkah untuk memohon 


  • Kepada pemohon yang belum mempunyai akaun di jobsmalaysia anda perlu mendaftarnya terlebih dahulu di sini. Sila klik DAFTAR di halaman tersebut dan mengisi butiran-butiran yang diperlukan.
  • Sekiranya anda telah mendaftar atau mempunyai akaun boleh klik link dibawah untuk maklumat lanjut - Pegawai kewangan , Pegawai pemasaran .


Iklan Jawatan Kosong Sektor Swasta Kelantan / Job Vacancy Iklan Jawatan Kosong Sektor Swasta Kelantan / Job Vacancy Reviewed by Admin Mikah on 1/26/2020 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.