BPR FASA 3 DAN RAYUAN : BAYARAN BANTUAN SEDANG DIKREDITKAN SECARA BERPERINGKAT

  Sukacita diumumkan bahawa 28 September merupakan tarikh bayaran BPR Fasa 3 dan Rayuan seperti yang diumumkan oleh Perdana Menteri dan Ment...

 


Sukacita diumumkan bahawa 28 September merupakan tarikh bayaran BPR Fasa 3 dan Rayuan seperti yang diumumkan oleh Perdana Menteri dan Menteri Kewangan.

TARIKH PEMBAYARAN BPR FASA 3 DAN RAYUAN

Perdana Menteri telah mengeluarkan satu kenyataan mengenai tarikh bayaran rasmi BPR Fasa 3 dan rayuan.

Menurut Perdana Menteri, pembayaran Bantuan Prihatin Rakyat (BPR) Keluarga Malaysia Fasa 3 dan Rayuan akan dikreditkan  ke dalam akaun penerima mulai
  • 28 September sehingga 30 September 2021
Sebanyak RM 2.82 bilion diperuntukkan kerajaan untuk pembayaran BPR ini.

JUMLAH BAYARAN

Jumlah bayaran adalah berbeza mengikut kategori. Pembayaran terbahagi kepada dua iaitu penerima BPR FASA 3 dan penerima BPR rayuan.

Menurut Perdana Menteri, penerima BPR FASA 3 akan menerima bayaran
  • sehingga RM 1,400 mengikut kategori
Manakala penerima bayaran BPR rayuan akan memperoleh sehingga
  • RM 2,300
  • Termasuk bayaran BPR Tambahan berjumlah RM 500
Pembayaran ini akan memanfaatkan seramai 3.6 juta penerima sedia ada kategori isi rumah dan pemohon rayuan BPR yang telah diluluskan.

CARA BAYARAN

Pembayaran akan terus dikreditkan ke akaun bank yang telah anda daftarkan. Untuk pengetahuan anda, pembayaran adalah secara berperingkat seperti mana-mana bantuan sebelum ini.

BPR DAH MASUK !!!!

Berikut merupakan bahawa BPR sedang dikreditkan dan telah masuk kepada para penerima BPR






COMMENTS

BLOGGER: 13
  1. Utk penerima gkp mmg xdpt kn...tp utk yg Ada anak Dan layak mcm mna plak...sya keliru sbenarnya.
    Dan xda status pengkreditan langsung...Mohon pencerahan

    BalasPadam
  2. Comb bank kelantan Bela masuk ye,says gi cek ptg tdi masih take Ada masuk lgi no.Ada shbt Alan Maya ku yg Ada dpt dh yg mengunakan Ac Cimb bank yg dh masuk bgi rykyat kelate yg guns ac comb shj ye, tlong info sikit jika shbt ku dh masuk ye,T.kasih, jgn kecam ye,skdar bertanya sesama kita ye,pd mass kinilah utk kita tahu sesorg itu hatinya benar2 jujur&Iklas mberikan jawabpan2 yg jujur juga penuh brsopan santun taipan2 dari msg2nya membalas pertanyaan serperti ini ye,Was salaam unique I,,Aminn3xxxyaarobaanalaminn..Allah..huu.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘ŒπŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜Š

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akk bsn pon xmsuk2 lgi.
      Klu tgk dlm jdual tu..bank bsn msuk 28hb..bank lain msuk 4 hb..akk dh smggu klu nk ikut kn tarikh tu..hri2 chek..xmsuk2 lgi..dh lah rayuan..org yg bpr fasa 1 2 3 smua dh msuk..akk fasa 1 2 dh lah xdpt..fasa 3 dh lulus ryuan pon xdpt2 lgi..huhu..sdihnye..sbb msa skrg ni duit tu pnting sgt.igt kn dpt awl blh lah topup ape yg kurang..byr hutang..n sbgai nye..tpi x jgk dpt rse lgi.ptutnye kita yg rayuan ni lah diberi dlu..emm..nasib badanπŸ˜”πŸ˜”

      Padam
  3. Pbb bila masuk, bini da mengamuk xde blnja

    BalasPadam
  4. untuk kategori bujang dapat tak?

    BalasPadam
  5. Nak tanya saya punya tak masuk pun

    BalasPadam
  6. Fasa ke2 n fasa ke3....Blum dapat....saya penerima B40...sebelum Ni xda masaalah...knapa fasa2 n fasa3 takde masuk...dgn Sapa nak rujuk Ni..?

    BalasPadam
  7. Amaun yg buat rayuan dapat tidak seperti yang di war-war kan.kecewa sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul... Sy xpernah dpt tp dlm semakan status telah berjaya dmasukkan dlm akaun sbyk 400...bantuan apa 400 dn bila bantuan tersebut masuk dlm acc sy?? Hmm... Butiran2 no. Akaun dn alamat pn telah d edit bkn spt yg telah sy daftarkn... Sy pn nk tau jgk d mna nk bt aduan.... Kecewa teramat sgt

      Padam

banner image
Nama

Aeon,2,Agama,5,Agro Bank,1,Audit,1,Bantuan,211,Bantuan Bukan Kerajaan,1,Belanjawan 2021,15,BPR,5,Covid-19,15,Drama,2,e-wallet,1,Ebit Lew,2,F&B,4,Fastfood,1,IN,1,Informasi,171,IPT,9,Jawatan Kosong,13,JKM,4,Johor,19,Kedah,9,Kelantan,11,Kerajaan,77,Kerani,5,Kerjakosong,5,Kesihatan,5,KFC,1,Kilang,17,Kuala Lumpur,20,KWSP,12,Labuan,1,Maybank,3,Melaka,6,MySalam,1,Negeri Sembilan,22,Oil & gas,4,p,1,Pahang,10,Panduan,1,Pasar Raya,2,Pemandu,8,Pendidikan,4,Penerbangan,1,Pengajar,4,Penjawat Awam,1,Perak,15,Perbankan,5,Perlis,3,Pertanian,4,Perumahan,2,Pesara,1,Politik,2,Pulau Pinang,13,Puspakom,2,Putrajaya,2,Review,2,RHB,1,Sabah,20,Sarawak,15,Selangor,35,Seluruh Negeri,31,SPA,8,Swasta,124,Syarikat pengeposan,7,Telekomunikasi,5,Temuduga,1,Terengganu,10,Top Glove,2,Trending,18,Viral,3,
ltr
item
Kerjaya Semasa !: BPR FASA 3 DAN RAYUAN : BAYARAN BANTUAN SEDANG DIKREDITKAN SECARA BERPERINGKAT
BPR FASA 3 DAN RAYUAN : BAYARAN BANTUAN SEDANG DIKREDITKAN SECARA BERPERINGKAT
https://1.bp.blogspot.com/-kOwF5wX_kis/YVLdZKV9VlI/AAAAAAAADdE/cG4L-00PD7caie1ruhHgraE0TKu34nyWQCNcBGAsYHQ/s16000/Outer%2BSpace%2BYouTube%2BThumbnail.png
https://1.bp.blogspot.com/-kOwF5wX_kis/YVLdZKV9VlI/AAAAAAAADdE/cG4L-00PD7caie1ruhHgraE0TKu34nyWQCNcBGAsYHQ/s72-c/Outer%2BSpace%2BYouTube%2BThumbnail.png
Kerjaya Semasa !
https://www.kerjasemasa.com/2021/09/bpr-fasa-3-dan-rayuan-bayaran-bantuan.html
https://www.kerjasemasa.com/
https://www.kerjasemasa.com/
https://www.kerjasemasa.com/2021/09/bpr-fasa-3-dan-rayuan-bayaran-bantuan.html
true
2291011223639926336
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content